Sund Aktiv Livsstil
Sund Aktiv Livsstil

Min historia som massör...

Det började en dag på Drottninggatan i Stockholm. Satte mig i en stol och fick denna underbara massage! Jag liksom var närvarande men ändå inte. Hörde allt sorl i bakgrunden och efteråt så fick jag en springande, sprudlande härlig känsla i kroppen. Jag blev kort och gott beroende av energimassage! Jag sökte efter kurser och till slut så kom jag i kontakt med en härlig kvinna i Stockholm. Hon erbjöd mig en kurs, gick den fortsatte med shiatsu och på den vägen är det. 

Vem är då denna Jimmy Johansson?

En glad, trevlig kille om jag får säga det själv. Jag har en bakgrund inom vårdyrket och arbetat med olika saker inom vård/omsorg sedan 1999. Allt från behandlingshem till gruppboende och som personlig assistent både i Sverige och Norge. Jag har alltid varit intresserad av näring, hälsa och att utmana mig själv genom olika äventyr. 


Bland annat så sprang jag en sträcka från Stockholm till Dalarna (19 mil) för att samla in pengar till ALS Forskningen och Ulla Carin Lindqvists Stiftelse, sedan har jag även åkt skidor utifrån Mnt Kenya, cyklat till Norge och klättrat norden högsta berg eller som nu senast cyklade från Avesta till Kalmar för att uppmärksamma mobbning och samla in pengar till Måns Jenningers Minnesfond. Du kan läsa mer om mig på www.freeclimb.se . Inte bara att vara duktig i yrket som präglar mig mitt team och företaget utan även att ha ett gott hjärta och kunna hjälpa till när man kan. 

Om du klickar på länken så kan du läsa lite om mig och mina äventyr och mitt företag i en artikel som Annonsbladet i Avesta/Norberg skrev om mig i december 2021, den andra är från en Intervju i SR P4 Kalmar när jag cyklade till Kalmar till förmån för Måns Jenningers Minnesfond för att uppmärksamma mobbning och psykisk ohälsa.

Eller som vid mitt senaste äventyr där jag sprang från Avesta till Kalmar en sträcka av 450 km för att uppmärksamma mobbning och psykisk ohälsa. Ett arbete som ligger mig varmt om hjärtat.

Annonsbladet Avesta/Norberg
Sveriges Radio P4 KalmarMitt team...

Jag har under åren som massör och inom vården samlat på mig ett stort och brett kontaktnät. I allt från massörer inom olika grenar till Qigong lärare och andra inom hälsa, näring och välbefinnande. Letar du efter en coach, en tränare, kiropraktor eller vill ha ett event? Gärna av något slag där hälsa och näring är en del i detta så har jag säkert dem i mitt spindelnät. Givetvis så är alla jag arbetar med ansvarsförsäkrade, har utbildning och erfarenhet inom sitt område. De har, liksom jag, hjärta och engagemang på rätt ställe med fokus på dig som kund!