Energymassage
Sund Aktiv Livsstil

VÅRA TJÄNSTER.

En stund för din själ!

Jag kan nu erbjuda behandling i Centrala Avesta i en lugn harmonisk hemmastudio på Kungsgatan 16. Som vanligt kan jag även göra hembesök till er som bor i Stockholm och andra orter. Bor du i Avesta kan du boka via bokadirekt. Övriga orter och önskemål kan du använda  kontaktformuläret så kontaktar jag dig.

Vi har idag ett brett samarbete inom friskvård, näring och hälsa och kan givetvis även tillhandahålla andra tjänster så som spadag, Qigong, Yoga eller varför inte en föreläsning. 

Energimassagen passar sig t ex på mässor, kontor, eller varför inte på ett homeparty.


  Traditionell Japansk Massage.Friskvårdsmassage på stol, så kallad energimassage där vi fokuserar på nacke, axlar och rygg. Perfekt för kontoret, mässan eller homepartyt.

Klassisk Svensk massage.
En härlig stunds avkoppling där vi fokuserar på problemområdena. Du behandlas med härliga ekologisk oljor från Hemkokat i Söderhamn.

Shiatsu.


En Japansk massageform där vi genom tumtryck, sträckningar och massage löser upp spänningar i kroppen. Behandlingen sker med kläderna på.Kontakta oss gärna för mer information!

Boka mina tjänster i Avesta genom att klicka på bilden nedan (Boka direkt). Vi håller just nu till på Kungsgatan 16 i Avesta, det ligger vid Gamla Team Sportia, vid Mr H, Mitt emot Kings Arms.